Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Naledi Books

@ Sunday Times Books LIVE

Belinda Bras-Nel deel haar ervaringe met afgestorwe siele in my pad met die doodsengel

my pad met die doodsengelmy pad met die doodsengel: Is dood wérklik die einde van jou wêreld? deur Belinda Bras-Nel is nou beskikbaar by Naledi:

In hierdie boek deel ek my eie pad wat ek met die Doodsengel gestap het en hoe my pa se afsterwe my lewe dramaties verander het. Nianell en Riana Scheepers is maar ’n paar mense wat ook in hierdie boek hul eie ervaringe met afgestorwe siele kom deel.

Maar sekerlik die belangrikste deel van hierdie boek, is om ons vrese vir die dood aan te spreek en die konsep vir onsself te herdefinieer, sodat ons ook nie ons eie afsterwe sal vrees nie. Ek kyk na die potensiaal wat ontstaan om te groei en te ontluik in die unieke jy, wanneer die dood jou lewe kom omver gooi.

Elke kliënt wat by my kantoor instap, dra letsels van die dood van ’n geliefde. Daar is dikwels so baie verwyte, onafgehandelde konflikte of gesprekke wat nooit gevoer is nie.

Ek wil vir mense ruimte bied om self te besluit of hulle wel hul geliefdes wil ervaar of nie en dus vrede te maak met die konsep van dood en wie ons is na die dood.

Oor die outeur

Belinda Bras-Nel is ’n erkende tussenganger met die dood, inspirerende spreker en skrywer. Sy verskyn gereeld in koerante, tydskrifte en die media. Sy leef in die Angel House Sanctuary saam met haar geliefde man, twee kinders, drie wolwe en al haar aanneemkatte en -honde.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment